Targetorin ja Visualligentin yhteistyö lisää mahdollisuuksia tietojen graafiseen esittämiseen

Oululainen Visualligent Oy on erikoistunut erimuotoisen tiedon visualisoimiseen verkkoympäristöissä. Kevään 2017 aikana yritykset ovat rakentaneet yhdessä rajapinnat, jonka avulla TargetorPro:n sisältämää strategian toimeenpanotietoa voidaan esittää havainnollisina grafiikoina dashboard-tyyppisesti. Rajapinnat on rakennettu kaikille asiakkaillemme kuuluen vuosilisenssiin. Itse grafiikkamoottori on Visualligentin erikseen lisensoitava tuote, joka on tilattavissa suoraan Targetorin kautta. Visualligentin grafiikkamoottorin tuottama visualisointi on jatkossa mahdollista julkaista myös asiakkaan muissa kanavissa.

Tutustu Visualligentin ratkaisuihin >

Targetor-tiedon julkaiseminen upotettuna omilla nettisivuilla; myös mobiili- ja tablet -versiot työstön alla

Kuluneen kevään aikana Targetor Pro:ta on kehitetty suuntaan, jossa sinne tuotettu sisältö olisi mahdollisimman helposti näytettävissä myös muualla – esimerkiksi upotettuna osaksi muuta verkkosisältöä (vaikkapa kunnan/kaupungin) verkkosivuilla, infotelevisioissa ja vuoden 2017 loppupuolella myös Android-alustan mobiili- ja tablet -sovelluksissa.

Jo syksystä alkaen asiakkaillamme on mahdollisuus poimia valitsemiaan sisältöjä esimerkiksi verkkosivuilleen. Tämä tuo jälleen lisää hyötyä – avoimuus on kuitenkin päivän sana, eikä saman sisällön tuottaminen useaan otteeseen palvele ketään. Tieto voidaan esittää nettisivujen omalla tyylillä, jolloin sivuston lukija ei edes välttämättä tiedä mistä informaatio kerätään, vaan tunnistaa sen kyseisen organisaation tuottamaksi sisällöksi. Mahdollista on myös rakentaa oma erillinen ulkoasu.

Tiedon julkaisemisessa kunkin asiakkaamme pääkäyttäjällä on valta hallinnoida julkaistavaa tietoa, joten järjestelmää avataan vain hallitusti ja silloinkin aina turvallisesti.

Lisätietoja:
Jyri Leino
Toimitusjohtaja
jyri.leino@targetor.com
+358 40 508 8385