KOKO ORGANISAATIOLLE YHTEISET TAVOITTEET

Targetor Pro pitää organisaatiosi kurssissa, ja kaikki ovat ajantasalla siitä, missä mennään.

Targetor Pro – avain strategian menestykselliseen johtamiseen

Targetor Pro auttaa organisaatiotasi pääsemään suunniteltuihin tavoitteisiin. Se on johtamisen työkalu ja mahdollistaa strategisiin tavoitteisiin tähtäävien toimenpiteiden reaaliaikaisen seurannan. Organisaatiosi strategia pilkotaan konkreettisiin käytännön tekoihin. Teoille asetetaan mittarit. Seuranta näyttää mitä tavoitteiden saavuttamiseksi on tehty. Tieto siirtyy suoraan organisaatiokaavioon ja tiekarttaan, joista yhdellä silmäyksellä näet, missä jamassa strategian eteen työskentely organisaatiossasi on.

 • Selkeä näkymä organisaation suorituskykyyn ja nykytilaan

  Tiedät yhdellä silmäyksellä, mikä organisaatiosi stratagisten tavoitteiden toteutumisaste on juuri kyseisellä hetkellä. Ongelmat on helppo havaita ajoissa ja puuttua niihin, kun niille on vielä tehtävissä jotain. Johda numeroiden sijaan toimintaa ja tekemistä.

 • Tiekartta ja laadullinen tilanneanalyysi

  Koska organisaatiosi seurantatieto löytyy ajantasaisena Targetor Pro -palvelusta, voi milloin tahansa luoda kattavan laadulliseen dataan perustuvan tilanneanalyysin, sillä olemme koostaneet tiedon sinulle valmiiksi tiekartalle.

 • Raportit koottuna yhteen paikkaan

  Koko organisaatiosi seurantatieto ja raportointipohjat löytyvät yhdestä paikasta sen sijaan, että ne olisivat hajallaan eri yksiköissä.

 • Viestinnällä uutta potkua ja ketteryyttä arkeen

  Onnistunut strategiaviestintä lisää työntekijöiden motivaatiota ja merkityksellistää työntekoa, kun kaikille on selvää, miksi asioita tehdään, ketkä niitä tekevät ja mihin teoilla pyritään. Hyvä sisäinen viestintä sitouttaa työntekijöitä organisaatioon ja tavoitteiden toteutumisen näkyväksi tekeminen lisää onnistumisen tunteita ja työnimua. Targetor Pro näyttää mihin suuntaan organisaatio on menossa, ja että asioille koko ajan tapahtuu jotain.

 • Resurssien tehohyödyntäminen

  Palvelumme näyttää, mitkä organisaation yksiköt työskentelevät saman päämäärän saavuttamisen eteen. Sen sijaan, että jokainen tahollaan yrittäisi taklata samoja ongelmia, palvelumme osoittaa yhteistyömahdollisuudet ja sitä kautta henkilöstöresurssien säästökohteet. Lisäksi osavuosiraportointiin ei tarvitse enää käyttää useita työpäiviä, koska kaikki materiaali löytyy yhdestä paikasta ja raportti tulostuu nappia painamalla.

Asiakas on toimintamme keskiössä

Toimintamme päämäärä on tuottaa asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa, ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että palvelumme toimisi innostavana ja tehokkuutta parantavana työkaluna. Olemme aina asiakkaidemme käytettävissä kaikissa tilanteissa. Kehitämme palveluamme aina asiakkaan tarpeista.

Tuloksellisen toiminnan asiantuntijoita

Olemme strategisen johtamisen ja tavoitteellisen toiminnan asiantuntijoita. Meillä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista strategiaprosesseista. Seuraamme aktiivisesti trendejä ja markkinoita. Varmistamme, että asiakkaillamme on käytössään ajanmukaiset ja toimivat ratkaisut. Lisäksi panostamme jatkuvasti asiantuntijoidemme tietotaitoon, jotta he voivat auttaa sinua parhaiten.

Turvallinen ja luotettava palvelu

Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa, mikä tarkoittaa, etteivät organisaatiosi tiedot joudu koskaan ulkomaisten tietoturvalakien armoille. Lisäksi palvelumme ei vaadi ylimääräisiä ja kalliita räätälöintejä. Luotettavuus ja turvallisuus ovat meille keskeisiä toimintaamme ohjaavia arvoja.

Targetor Pro – Käyttö ja kokemukset

”Espoo seuraa työkalun avulla strategiansa toteutumista ja raportoi siitä neljä kertaa vuodessa osavuosikatsauksissa. Näin tavoitteitamme ja niihin liittyvää tekemistä voidaan hallita helpommin. Yksiköt suunnittelevat ja seuraavat työkalun avulla oman tasonsa tavoitteita ja konkreettisia toimenpiteitä. Yksikön johto saa ohjelmiston ansiosta ajantasaista tietoa eri toimenpiteiden tilasta.”

StrategiajohtajaEspoon kaupunki

”Aiemmin kaupungin tavoitteiden seurantaa tehtiin saman tyyppisellä mallilla, Excel- ja Word-ohjelmistoja käyttäen. Targetorin tarjoamana keskitettynä tietokantaratkaisuna saamme tämän prosessin toteutettua selvästi tehokkaammin.”

ToimialajohtajaLohjan kaupunki

”Suunnittelemme, seuraamme ja raportoimme strategisten hankkeidemme (strategian toteuttamiseen liittyviä useita organisaation osia kattavia projekteja) edistymistä sekä vuotuisten talousarvioon sisältyvien sitovien toimenpiteiden toteuttamista”

TalouspäällikköParaisten kaupunki

”Ei ole tullut muuta kuin positiivista palautetta käyttäjiltä uudesta Targetor Prosta.”

StrategiajohtajaTornion kaupunki

”Oleellista ajankäytön säästön lisäksi on se, että meillä on tietystä tilanteesta vain yksi tieto ja se on yhteisessä paikassa. Ilman sitä tulisi paljon sähläystä ja tarkistamista.”

KehittämispäällikköEspoon Kaupunki

”Targetor Pro on mun lemppariohjelma! Teidän kanssa on helppo asioida. Jatkakaa entiseen tapaan.”

PääkäyttäjäSalon kaupunki

”Ohjelmahan on niin helppokäyttöinen, ettei käyttäjäkoulutusta edes tarvitse!”

StrategiajohtajaEspoon kaupunki

”Meidän muutostilanteessamme Targetor Pro oli erinomainen ratkaisu saada meidän projektit nopeasti hallintaan.”

ToimialajohtajaLohjan kaupunki

”Käytämme ohjelmaa toimintasuunnitelman linkittämiseen strategian kanssa ja näiden seuraamiseen. Käyttöönotto sujui tosi hyvin ja jouhevasti, jengi vaikutti olevan innoissaan työkalusta.”

PääsihteeriOulun yliopiston ylioppilaskunta

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Targetor Pron mahdollisuuksista!

0 + 2 = ?