Uudistuksia Targetor Prohon uuden päivityksen myötä

Kehitystiimimme tuo Targetor Prohon uusia mielenkiintoisia ja arkea helpottavia toiminnallisuuksia uuden päivityksen myötä. Päivityksen myötä niin strategian visualisointiin kuin toimenpiteiden seurantaan tulee uutta imua ja syvyyttä.

1. Toimenpiteiden tilat – erilaiset statusryhmät eri käyttötarkoituksiin

Asiakkaidemme pyynnöstä loimme Targetor Prohon mahdollisuuden luoda useita eri statusryhmittelyjä toimenpiteille, jotka voi liittä haluamiinsa seurantakortteihin. Esimerkiksi tiettyjen korttien toimenpiteille voi asettaa tilaksi toteutuu–ei toteudu, ja toisille valmis–myöhässä. Samat statusryhmittelyt saa valittua strategiakartassa, valmiusasteessa ja organisaatiossa, jolloin vain ne toimenpiteet näytetään, jotka liittyvät valittuun statusryhmään. Tämä uusi toiminnallisuus mahdollistaa esimerkiksi eri projekteihin tai erilaisiin raportointitarpeisiin liittyvien seurantakorttien luomisen ja tilanteeseen sopivan seurannan.

2. Ajanjaksot nyt myös strategiakarttaan

Jotta strategian eläminen ja seuraaminen arjessa helpottuisi, toimme strategiakarttaan lisätoiminnallisuutena ajanjaksot. Tämä tarkoittaa, että tavoitteille voi asettaa voimassaoloaikoja ja strategiakartta näyttää ne tavoitteet, jotka ovat voimassa valitulla ajanjaksolla. Näin tavoiteasetantaa voi jo valmiiksi suunnitella tulevaisuuteen ja tarkastella menneiden tavoitteiden toteutumista ja onnistumista. Sama ajanjaksoittainen tarkastelu on tuotu myös valmiusasteeseen. Mikäli tarvitsette apua ajanjaksojen ja kestojen asettamisesta tavoitteille, asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään. Asiakaspalvelumme saatte kiinni suoraan Targetor Prosta klikkaamalla oikean alalaidan Apua-nappia, laittamalla viestiä osoitteeseen support@targetor.com tai soittamalla numeroon +358 75 325 2105.

3. Strategiakarttaan statuspalkki

Valmiusasteesta tuttu statuspalkki on nyt tuotu myös strategiakarttaan. Tämä helpottaa tavoitteiden tilojen seuraamista. Palkkia voi myös klikata haluamastaan kohdasta, jolloin kyseisestä statuksesta ja tavoitteeseen liitetyistä toimenpiteistä saa lisäinformaatiota.

4. Seurantakortteihin vastuuhenkilöt voi valita käyttäjälistasta

Halusimme nopeuttaa ja selkeyttää vastuuhenkilöiden lisäämistä seurantakortteihin. Seurantakortteihin toimeenpanopuolelle voi nyt valita vastuuhenkilötsarakkeeseen vastuuhenkilön käyttäjälistasta. Vastuuhenkilön voi etsiä listasta kirjoittamalla osan nimestä. Sarakkeessa ei näy enää vastuuhenkilön sähköpostiosoitetta vaan ainoastaan nimi. Järjestelmä osaa kuitenkin edelleen lähettää tarvittaessa viestiä vastuuhenkilön sähköpostiosoitteeseen.

5. Oma strategiamateriaali ovi toimenpiteiden maailmaan

Strategia-osiossa voi nyt omien strategiavisualisointien päälle lisätä aktiivialueita, joista linkki vie haluttuun paikkaan verkossa. Nämä paikat voivat olla esimerkiksi jokin tietty näkymä, strategiakartan haluttu kohta tai valmiusaste Targetor Prossa, mutta myös jokin toinen nettisivu tai jopa tiedosto. Tällä tavalla haluamme tarjota Targetor Pron käyttäjille uuden tavan syventyä ja porautua organisaation strategiaan ja mahdollistaa pikaväylän tärkeisiin tietoihin.

6. Muita pieniä uudistuksia

  • Notifikaatioissa näkyy nyt tapahtuma-aika. Näin muutosten ajoittaminen helpottuu.
  • Yhteisten näkymien luomista on helpotettu niin, että pääkäyttäjät voivat nyt näkymää tallentaessaan lisätä suoraan oikeudet eri ryhmille.
  • Jos vain näkymään on tehty muutoksia, ei ohjelma enää kysy vahvistusta sivulta poistuttaessa. Jos korttien sisältöihin on tehty muutoksia, ja yritetään poistua tallentamatta, järjestelmä varmistaa sivulta poistumisen kuten ennenkin. Jos Toimeenpano-sivun sisällä liikutaan korttimuutosten jälkeen, antaa ohjelma mahdollisuuden tallentaa kaikki muutokset yhdellä kertaa.
  • Mikäli sinulla ei ole tallentamattomia muutoksia näkymässäsi, näkymän tallennus -näppäin on harmaa eikä sitä voi painaa.

Tiimimme jatkaa kehitystyötä

Otamme kiitollisina vastaan kaikenlaisia ideoita ja käyttökokemuksia tuotekehityksemme tueksi kaikkia mahdollisia kanavia myöten (Facebook, sähköposti, puhelin, järjestelmästä lähetetyt viestit, postikortit). Saamme asiakkailtamme jatkuvasti erittäin hyviä kehitysideoita tuotteen parantamiseksi ja monet niistä on otettu mukaan tuotantoon. Tämänkin päivityksen kaikki muutokset ovat lähtöisin asiakkailtamme. Iso kiitos kaikille innostavista ideointihetkistä!