Jyri Leino aloittaa Targetorin uutena toimitusjohtajana

Targetor Oy on kutsunut Jyri Leinon (OTK, KTM) yrityksen osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi. Yritys hakee lisää voimaa kasvuunsa johdon strategiatyökalujen ohjelmistoissa.

Leinon pitkäaikainen kokemus suur- ja PK- yritysten asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä tukee Targetorin tavoitetta kasvaa markkinoiden tunnetuimmaksi ja luotetuimmaksi työkalutuottajaksi, jonka tuotteiden avulla organisaatioiden johto pystyy varmistamaan strategisten suunnitelmiensa jalkautumisen, tehtyjen toimintasuunnitelmien toteutumisen, näkemään toteutumisen kipukohdat ja raportoimaan kehityksen”, kommentoi hallituksen jäsen Jukka Korhonen.

Rekrytoinnin myötä saamme yritykseen pitkäaikaista ja rutinoitua kokemusta liikkeenjohdosta. Sen lisäksi, että kokemus hyödyttää kunta-asiakkaitamme, voimme lähteä rohkeasti auttamaan myös yritysmaailmaa. Johtamisen ongelma on molemmissa maailmoissa sama – strategiatyön olennaiselle osalle – sen toteutumisen seurannalle – ei ennen Targetoria ollut helppoa työkalua. Olemme voimakkaasti sitoutuneet kuntamaailman asiakkaisiimme, jonka lisäksi haluamme tarjota osaamistamme yritysmaailmaan – olen iloinen uudesta kehitysaskeleestamme, toteaa Raimo Kuismin Targetorin hallituksesta.

Nähtyäni Targetor Pro:n ymmärsin että jollei tuotetta olisi, sellainen pitäisi kehittää välittömästi. Organisaatioiden ongelma on hyvin usein se, ettei laadittu strategia toteudu arjessa tai mikä vielä kurjempaa, se ettei varmuudella tiedetä toteutuuko se hyvin, vähän vai ei ollenkaan. Siinä missä tuloslaskelmat tarjoavat peruutuspeilin tehtyjen toimien onnistumiselle, Targetor Pro on ”sykemittari” joka kertoo visuaalisesti helposti ymmärrettävällä ja ennakoivalla tavalla strategian arjen tasolle viedyn jalkauttamisen onnistumisesta, Leino kommentoi. Tuotteidemme avulla haluamme asiakaslähtöisellä tavalla auttaa asiakkaitamme varmistamaan, että heidän laatimansa strategia toteutuu käytännössä kaikilla tasoilla jonka lisäksi toteutumista voidaan mitata ja seurata visuaalisesti helpolla tavalla.

Leino aloittaa tehtävässään 13. tammikuuta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, Jyri Leino, 040 5088385

Asiakkuuspäällikkö, Eero Leinonen, 040 5697932